Putevi iz Užica ostvarili rekordne prihode

Bez autora
May 09 2012

Najveća domaća putarska kompanija, Putevi iz Užica, objavila je poslovne rezultate za proteklu godinu u kojoj su ostvarena rekordna realizacija u istoriji kompanije. Putevi su ostvarili nekonsolidovani poslovni prihod od 9,5 milijardi dinara što je rast od 2,2 puta u odnosu na 2010. godinu. Poslovni dobitak Puteva iznosio je 268,3 miliona dinara, u odnosu na negativan rezultat iz poslovanja zabeležen prošle godine. Neto dobit kompanije iznosila je 177,9 miliona dinara što je rast od 32,4 posto u odnosu na proteklu godinu. Akcijama Puteva prilično se neredovno trguje na Beogradskoj berzi, a po poslednjoj ceni od 700 dinara tržišna kapitalizacija kompanije iznosi 687,6 miliona dinara (6,1 milion evra).

Putevi iz Užica ostvarili rekordne prihodeNajveća domaća putarska kompanija, Putevi iz Užica, objavila je poslovne rezultate za proteklu godinu u kojoj su ostvarena rekordna realizacija u istoriji kompanije.

Putevi su ostvarili nekonsolidovani poslovni prihod od 9,5 milijardi dinara što je rast od 2,2 puta u odnosu na 2010. godinu.

Poslovni dobitak Puteva iznosio je 268,3 miliona dinara, u odnosu na negativan rezultat iz poslovanja zabeležen prošle godine. Neto dobit kompanije iznosila je 177,9 miliona dinara što je rast od 32,4 posto u odnosu na proteklu godinu.

Akcijama Puteva prilično se neredovno trguje na Beogradskoj berzi, a po poslednjoj ceni od 700 dinara tržišna kapitalizacija kompanije iznosi 687,6 miliona dinara (6,1 milion evra).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik